Logotyp

Ett ensamt märke som representerar ett helt varumärke

Sätt ditt varumärke i centrum.

”I samband med att företag planerar eller har för avsikt att investera i en ny hemsida eller beställa produkter för tryck. Saknas det en logotyp som är ur flera perspektiv från grunden skapad på rätt sätt eller enligt alla tekniska kravspecifikaitoner. Som illustratör / konstnär, ger vi dig en skräddarsydd logotyp enligt önskemål. Leveras i vector-grafik och för fyrfärgstryck.”

Skapade för att minnas.

Logotyp är ett ensamt märke som representerar ett helt varumärke. Igenkänningsfaktor ligger i form, färger, typsnitt vilka tillsammans berättar vem du är och vad du gör.

Ur ett tekniskt perspektiv ställs det flera krav på logotyp som ska fungera lika bra på sidhuvudet av ett kuvert eller 4 meter i bredd för större skyltar. Tidlös samtidigt modern och enkel att uppdatera är det bästa receptet för en logotyp som fungerar över tid, eller är formbar vartefter varumärket växer.

Koncept för en lyckad logotyp upplever jag när det finns en profil och helhet att utgå ifrån. Företagets koncept gentemot logotyp ska gå i hand i hand för att få genomslagskraft. Det är inte av tillfällighet att vi vet om det är Ica-butik vi går in i utan att se logotypen varvid färger och intryck speglas såväl i logotyp som i butiker eller koncernens helhet.

Är du intresserad av att investera i en logga för din verksamhet eller uppgradera befintlig. Är du välkommen att höra av dig med din förfrågan i formuläret nedan. Så återkommer vi inom kort.

Kontakt.

1 + 3 =